Wednesday, May 25, 2011

vxpdisk game server with tutorial FOR CYBERCAFE

sila2 godek / try n error

http://hotfile.com/dl/118917710/8ed20ce/GAME_SERVER_PLUS_TUTORIAL.rar.html

untuk makluman software ini boleh digunakan untuk pengusaha2 cybercafe di luar sana yang belum mampu untuk setup sistem diskless sendiri mahupun dengan bantuan professional. dont worry software ni memang senang untuk diimplementasikan di cc anda. kebaikan? of course kalau nak share data yang sama tak perlu install satu2... especially GAME!!!! so tengok tutorial betul2... tapi tak semua program atau game boleh share dengan begitu sahaja... ada game2 tertentu yang akan melibatkan setting registry windows dan sebagainya... nak tau lebih lanjut... pls comment :)

for your information this software enables you to share data (or to setup your own storage system in your cybercafe), which will help u a lot if you are serving GAMES in your cybercafe. you just need an extra computer (should be core 2 duo above, with ram 4g and 500gb sata hdd) . the bigger hdd, the bigger ram your should invest into. the tutorial is very easy to understand. and if you have any question, pls leave a comment...

Friday, May 6, 2011

30 Computers Running from 1 PC

JADIKAN 1 PC KEPADA 30 PC?
sesapa yang mengusahakan cc kat luar sana, ni adalah alternative yg terbaik untuk berjimat?
maybe jimat letrik kot... gaming? tidak sekali....

Wednesday, April 27, 2011

DEEP FREEZE - MEMBEKUKAN HARD DISK ANDA

leceh sebenarnye nak maintain pc kalau benda yang sama asyik berulang je... contoh yang paling dekat adalah virus. You see everyday our computer especially the one using old os will be so vulnerablle to virus. lagi kalau orang yang buka cc, pastu tak pakai diskless (cam aku la). so ni lah sebabnye deep freeze ni dicipta supaya biar macammana serangan yang dilakukan terhadap harddisk anda (serangan virus mahupun rakan2 atau anak2 yang gatal tangan pegi ubah setting komputer), pas restart je, setting akan kembali ke asal. so, apa kata kite try. pastu give me some comment ok. tapi jangan lupa "unfreeze" dulu kalau nak save data, nanti hilang sumer keje tu. tapi kalau ada server, leh buat server save file :). nanti kita cerita.

nah download je kat sini:
http://hotfile.com/dl/115944539/ef81a1d/DeepFreeze_Full_6.20.20.1692.exe.html

Friday, March 25, 2011

MY NEW SONG!!!


Steps:
1. compose song = mixcraft 5 check out http://www.acoustica.com/mixcraft/. if you want to know more leave comments and ill show you how
2. upload to youtube. want to upload music and picture only? this will help. http://www.mp32tube.com/

listen and tell me about it will ya.

Tuesday, March 1, 2011

Wednesday, February 16, 2011

Malaysia vs Indonesia PES 2011

hmm... nak kena try update patch pes 2011 kat cc aku ni...

GTA VICE CITY - OLD TIME FAVOURITE

CHEAT GTA VICE CITY

Dah lama tak main game ni. tadi main la jap. pakai cheat ni. seronok gak. tapi jgn leka ya! cuba try test la cheat2 kat bwh ni:
Masa dalam game, tapikan kod dibawah (nota: huruf besar ke huruf kecik tak kisah)
CheatEfek
CATSANDDOGSCuaca ribut
CANTSEEATHINGCuaca berkabus
ABITDRIEGCuaca Mendung
APLEASANTDAYAwan sikit
ALOVELYDAYCuaca cerah
LOADSOFLITTLETHINGSTayar Kereta sport jadik besar
WHEELSAREALLINEEDTayar kereta je nampak
SEAWAYSkereta bole jalan atas air
GREENLIGHTsemua trafik light jadik hijau
GRIPISEVERYTHINGhandling kereta tip top
COMEFLYWITHMEkereta bole terbang (aku dah try, tp mcm takleh je. korg cube tngk)
IWANTITPAINTEDBLACKSemua kereta jadik hitam (kecuali teksi)
AHAIRDRESSERSCARSume kereta jadik pink
MIAMITRAFFICSemua kereta mcm gila
BIGBANGletupkan kereta orang
BETTERTHANWALKINGpanggil kedi datang
RUBBISHCARpanggil trashmaster
ROCKANDROLLCARpanggil Love Fist's Limo
THELASTRIDEpanggil Romero's Hearse
GETTHEREAMAZINGLYFASTpanggil Hotring Racer #2
GETTHEREVERYFASTINDEEDpanggil  Hotring Racer
GETTHEREFASTpanggil Sabre Turbo
GETTHEREQUICKLYpanggil Bloodring Banger #2
TRAVELINSTYLEpanggil Bloodring Banger
PANZERNak kereta kebal tak? taip la ni
FOXYLITTLETHINGpakai watak mercedes
IDONTHAVETHEMONEYSONNYanda jadi watak Sonny Forelli
ONEARMEDBANDITpakai watak Cassidy
WELOVEOURDICKpakai watak Love Fist character (Dick)
ROCKANDROLLMANpakai watak Love Fist character (Jezz Torent)
ILOOKLIKEHILARYpakai watak Hilary King
MYSONISALAWYERpakai watak Ken Rosenberg
LOOKLIKELANCEpakai watak Lance Vance
CHEATSHAVEBEENCRACKEDpakai watak Ricardo Diaz
STILLLIKEDRESSINGUPtukar baju
PROGRAMMERtangan ngan kaki jadik cam tgn pompuan/kaki pompuan
DEEPFRIEDMARSBARSjadik gemuk
CERTAINDEATHisap rokok
FANNYMAGNETpompuan ngan pondan semua ikut
LEAVEMEALONEturunkan level wanted
YOUWONTTAKEMEALIVEnaikkan level wanted
ICANTTAKEITANYMOREbunuh diri
PRECIOUSPROTECTIONkebal penuh
ASPIRINEnyawa penuh
NUTTERTOOLSsemua senjata berat
PROFESSIONALTOOLSsemua senjata sedang2
THUGSTOOLSsemua senjata ringan
FIGHTFIGHTFIGHTtaip kemudian tengok orang sekeliling
BOOOOOORINGsemua benda jadik slow
ONSPEEDsemua benda jadik laju
LIFEISPASSINGMEBYlajukan masa permainan
NOBODYLIKESMEorang ramai akan benci kat kite
OURGODGIVENRIGHTTOBEARARMSorang sekeliling bwk senjata
CHICKSWITHGUNSpompuan bwk senjata
AIRSHIPbot bole terbang sekejap